Sajten Vita Kränkta Män tog genast bort detta videoklipp från sin Facebooksidan när en person i vårt nätverk laddade upp klippet där. Jonas Gardell är uppenbarligen för mycket vänster och för mäktig i Kawa Zolfagarys värld för att visas upp på hans nätmobbarsajt. Detta trots att Jonas Gardell nog väl – efter att ha blivit kränkt av en fiol i Stjärnorna på Slottet – borde kunna tituleras Sveriges mest lättkränkta man?

Även nedan klipp med Jan Guillou blev borttaget. Ett otroligt underhållande och skrämmande klipp där vi får se Jan Guillou påstå att han blivit felciterad men får sedan se en transkription av intervjun och medger då att han möjligtvis har sagt det han sagt. När man sedan tar upp Guillous vapenintresse så travar en vit kränkt man ut ur studion. Jan Guillou är så klart också för mycket vänster och för mäktig att verkligen vara en riktig vit kränkt man.