Det är nog bara i Sverige som en person kan syssla med utstuderad nätmobbing, hota en etablerad journalist till livet och sedan vinna ett Rättvisepris. Bakom denna kränkning av vad allt vad sunt förnuft står för är det vänsterpartistiska/feministiska nätverket Rättviseförmedlingen.

Rättviseförmedlingen har alltså i år givit vänsterpartisten Kawa Zolfagary sitt Rättvisepris med motiveringen: ”Rättviseförmedlingen vill med detta pris tacka Kawa Zolfagary för att han genom Vita Kränkta Män erbjudit en fristad för feminister och antirasister där vi skrattat tillsammans.”

Det vänsterpartister och feminister skrattat åt är Kawa Zolfagarys nätmobbingsajt där alla utom feminister samt vita och svarta kränkta män och kvinnor från vänster har mobbats och hängts ut. Man har även drivit regelrätta hatkampanjer mot enskilda individer.

Men det är så klart inte allt Kawa gjort. Han har även hunnit med att mordhota Per Gudmundsson – journalist på SvD, driva den egna bloggen Dödsmaskinen, vara en av de drivande bakom hat- och satirsajten Alliansfritt m.m. Och nu har han av vänsterpartistiska/feministiska kollegor på Rättviseförmedlingen – som av en händelse även står för en Facebooksida som ska fungera som en motvikt till ”svartmålningarna” av nationalsocialisten Hugo Chavéz – fått ett pris i så kallad rättvisa.

Allt vore väl frid och fröjd – även om hela historien lämnar en sur eftersmak av hyckleri – om nu inte Rättviseförmedlingen kan drivas enbart tack vare bidragspengar från oss skattebetalare via Ungdomsstyrelsen.

Frågan blir då naturlig – är det här verkligen den här sortens ”rättvisa” som vi skattebetalare vill sponsra?

//Faktaredaktionen