AVSLÖJANDE En källa, som vill vara anonym, berättar för Politikfakta att socialdemokraternas finansministerkandidat Magdalena Andersson setts berusad vid ett flertal tillfällen, mitt på dagen, bland annat i Kungsträdgården i Stockholm.

”Henrnes beteende avslöjar mycket. Det är mycket möjligt att Magdalena Andersson är alkoholist.”

”Hon var dyngrak och schabbig klockan 16.00 en tisdag i Kungsan”, säger källan till Politikfakta. ”Flera personer måste sett henne då hon inte försökte dölja sin berusning på något sätt. Hon var mycket påverkad och luktade alkohol”. Källan avslutar: ”Hennes beteende avslöjar mycket. Det är mycket möjligt att Magdalena Andersson är alkoholist.”

Politikfakta vill gå till grunden med denna oroväckande vittnesskildring och söker därför fler vittnen som sett Magdalena Andersson berusad/påverkad vid olämpliga tillfällen och ovanliga tidpunkter. Vet du mer? Kontakta oss på tipsa@politikfakta.se