Skatterna

Skattehöjningar på 23 miljarder kronor.

Vinnare
De som tjänar några kronor extra på budgeten är de som inte jobbar: arbetslösa, pensionärer och sjukskrivna.

Förlorare
De stora förlorarna är alla som jobbar, välutbildade, lärare, pensionssparare, småföretagare, arbetsgivare, äldre som jobbar, åkerier och alla som tjänar mer än 36 300 kr/mån.

Summering
Sverige har nu alltså backats tillbaka till samma politik som gällde 2006 då svenska folket kräktes på den orättvisa rödgröna bidragspolitiken. 2006 hade vi ett utanförskap på 20%, skattefuskandet var utbrett, man sjukskrev sig slentrianmässigt för att man inte förlorade särskilt mycket på det, man var arbetslösa så länge som det bara gick eftersom skillnaden på att jobba och inte jobba var så liten, då var fjärde svensk var bidragberoende.

Nu lägger regeringen Löfven grunden för att detta ska ske igen.

Nu är det alltså upp till riksdagen att besluta om Socialdemokraternas och Miljöpartiets budget är det som är det bästa för Sverige. Nu är det upp till bevis för Alliansen och Sverigedemokraterna att stå upp för alla väljare som inte röstade på att vi ska ha en rekordsvag rödgrön minoritetsregering i Sverige.

#nyval2015