FLYKTINGKRISEN Nu står ännu en buss med ”flyktingar” och tickar skattepengar eftersom de vägrar att kliva av bussen.

De så kallade flyktingarna ombord – från bl.a. krigets Syrien – tycker att ett boende i en stugby med vinterbonade stugor med värme och varmvatten är ”inhumant”. De anser att det är för långt till nämsta affär när det är en promenad på ca 20 minuter eller bara några minuter med bussen som går i närheten. Man anser även att platsen är ”farlig” för att det ”finns djur i skogen”.

Det här är inte det enda exemplet. Ett stort antal så kallade flyktingar har bara det senaste året vägrat att acceptera sitt flyktingboende i Sverige – ens för en kortare tid.

Ja, de här personerna kallar sig faktiskt för krigsflyktingar. Man kan inte låta bli att fråga sig vad det är för lyxboende och tillvaro som de flytt ifrån eftersom fred och frihet, yttrandefrihet, demokrati, vinterbonat husrum, värme, mat, torra kläder, fri sjukvård, tandvård, skolgång, dagersättning och så småningom etableringsbidrag, barnbidrag, bostadsbidrag m.m. inte ens kommer i närheten av vad de här personerna kräver av Sverige och skattebetalarna.

Speciellt nu när det kommer kräva extraordinära åtgärder för Sverige att ta emot alla som regeringen bestämt att vi ska ta emot. Speciellt då många av deras landsmän tvingas bo i tältläger. Speciellt då de inte betalat en enda krona i skatt i Sverige.

Tror du att någon som flydde andra världskriget satte upp en liknande kravlista? Tror du att flyktingarna från Bosnien skulle ens komma på att ha liknande fräckhet gentemot det land som gav dem en fristad?

Nej, det här är bara en obehaglig uppvisning i en så storartad otacksamhet att det väcker ett lika stort mått ilska som illamående. Det här är en rovgirighet, självbelåtenhet och egoism som saknar motstycke inom den svenska flyktingmottagningen.

Lägg därtill att vi har en regering som är totalt apatisk och rådvill vilket gör den här situationen till en av Sveriges värsta nationella kriser någonsin.

Källa: DT