TERRORISM Den senaste månaden har åtta israeler mördats och över hundra skadats i terrorattacker utförda av palestinier. Bara de senaste två veckorna har över 100 terrorattentat genomförts av palestinier mot civila i Israel.

Margot Wallström är knäpptyst. Stefan Löfven har inte nämnt eller fördömt ett enda av dessa terrordåd utan fortsätter istället utan minsta krav på vapenvila eller konfliktnedtrappning att skicka 1,9 miljarder skattekronor i bistånd till Palestina varje år.

Är det här okej? Att svenska skattepengar går till ett krigiskt, antisemitiskt och judehatande land där en majoritet av befolkningen inte har minsta tanke eller vilja till någon som helst fred utan har bara ett enda tydligt mål i sikte: ”Utplåna alla judar. Död åt Israel.”

Ska Sverige stoppa biståndet till Palestina?