Vårt Swishnummer: 070 759 98 89

Idag rasar förtroendet för de politiskt korrekta nyhetsförmedlarna. Fler människor än någonsin söker därför sanningen hos alternativa och oberoende källor. Politikfakta är en av dessa källor. Nu vill vi bli den främsta.

Politikfakta drivs idag av fyra personer som ägnar större delen av vår lediga tid åt att arbeta med research, källgranskning och grafisk produktion för att kunna ge dig fakta, aktuella och angelägna händelser blandat med satir och vassa texter. Att avslöja hyckleri, orättvisor och lögner är vår passion.

Vi är mycket aktiva på Facebook och har en räckvidd på mellan 500 000 och en miljon användare varje vecka. Vi ligger alltid högt på topplistor över de mest omtyckta nyhetssidorna. Det är vi väldigt stolta och tacksamma för. Just nu för vi dock en orättvis kamp mot jättar som Aftonbladet, Metro, SR och SVT (Topplista Likealyzer). För att ha en ärlig chans att knäppa dem på näsan behöver vi din hjälp.

Ditt stöd skulle hjälpa oss att nå ut till fler människor på Facebook genom marknadsförda inlägg, hjälpa oss att utveckla vår webbsida som sedan länge legat i träda, hjälpa oss göra mer djupgående reportage och granskningar. Mer avslöjande fakta utan någon politisk korrekthet att ta hänsyn till. Du hjälper oss att bli den främsta oberoende nyhetskällan på nätet.

Vårt Swishnummer: 070 759 98 89

Stort tack!