Jonas Christensen: Normalt når man får gæster i sit hus, laver vi ikke hele huset om, fordi vi vil tilfredsstille gæsten, og gæsten forlanger som regel heller ikke at ting bliver forandret. Men når det kommer til vores lande i Skandinavien, så gør vi det præcis modsatte.

I Skandinavien vil vi selvfølgelig vores gæster det bedste, derfor har vi også tendens til at gå langt over stregen for at tilfredsstille disse. Vi indretter vores lande ud fra hvordan vi tror at vores gæster gerne vil have det, i Danmark har man for eksempel fjernet korset fra diverse kapeller rundt om i landet, og i Sverige har en biskop tilkendegivet at hun gerne vil have fjernet kors fra kirken.

Det pudsige er, at det ikke er gæsterne som beder om at få tingene ændret, men at vi ændrer dem selv, fordi vi ikke vil skuffe vores gæster. Når man som gæst oplever at værten gør alt for at tilfredsstille en, så vil gæsten også selv begynde at kræve endnu mere. Især Sverige er blevet et foregangsland for ikke at træde gæster over tæerne, gæster der i størstedelen af tilfældene er muslimer. Man ændrer i litteratur, film og lign. fordi man ikke vil skuffe gæsten. Lande som Norge og Danmark er lige så stille ved at følge med i takt med, at der kommer flere og flere immigranter og flygtninge til Skandinavien.

Det er ikke racisme at stille krav til disse mennesker, de er jo kommet til vores hjem, og derfor skal de tilpasse sig vores hjem, vi skal ikke tilpasse os dem.

At stille krav er ikke racisme
Normalt når man får gæster i sit hus, laver vi ikke hele huset om, fordi vi vil tilfredsstille gæsten, og gæsten forlanger som regel heller ikke at ting bliver forandret. Men når det kommer til vores lande i Skandinavien, så gør vi det præcis modsatte. Hjemme hos mig, forlanger jeg at folk tager skoene af før de bevæger sig indenfor, og at man spiser det der bliver serveret, ellers må man sulte. Hvis man brokker sig over de regler, så er der slet ikke nogen grund til at invitere disse ind i mit hus. Men ved velkomst af gæster til vores lande, så gør vi alt for at gæster skal føle sig tilpas, at vi går på kompromis med de regler der er opsat. Muligvis fordi vi tror, at det er racisme når vi stiller krav til folk der kommer udefra, og fordi det er racisme når man står op for sine værdier og sit fædreland.  Det er ikke racisme at stille krav til disse mennesker, de er jo kommet til vores hjem, og derfor skal de tilpasse sig vores hjem, vi skal ikke tilpasse os dem.

 LÄS OCKSÅ:  Hvorfor taler vi engelsk i Sverige?

Kæmp for vores skandinaviske lande
Vi skal som befolkning i vores skandinaviske lande kæmpe for, at bevare værdier og historie, også selvom der kommer gæster udefra. Vi har nogle dejlige lande, baseret på kristen historie og kristne værdier, vi skal på ingen måde pakke det væk, men tilbyde vores gæster at opleve dette. Give vores gæster et indblik i vores madkultur, vores litteratur, vores historie og vores kristne værdier. Desuden skal der være en konsekvens ved, at man ikke følger de regler, som er blevet fastlagt i vores lande: I dag er der jo ofte ingen konsekvens, for eksempel er en Syrienkriger velkommen tilbage i Sverige, selvom han muligvis lige har været nede og kæmpe mod Sveriges allierede. Ved at vi gør det, kan vi dæmme op for islamiseringen, som vi selv har været skyld i. Samtidig må vi også anerkende, at vi har et alt for stort antal immigranter og flygtninge i de skandinaviske lande, så vi skal have dæmmet op for modtagelsen af disse i fremtiden, og sørget for at assimilere de der er her nu. De der ikke vil være en del af vores lande, og for eksempel laver kriminalitet skal ikke være i vores lande.

Der er ikke andre end os selv til at kæmpe for Skandinavien.

jonas-christensen
Jonas Christensen, en av Danmarks största på Twitter, skrivit för BBC News Radio och Daily Mail.

Är det för sent att stoppa islamiseringen av Skandinavien?