Till Stefan Löfven.

Du har suttit som statsminister i snart två och ett halvt år och Sverige går nu i raketfart rakt ner i avgrunden. De flesta erfar nu, att er avsikt är att fortsätta med Reinfeldts gärning, att krossa välfärdsstaten och påskynda ett folkutbyte. Det finns inte ord att beskriva vilket folkförakt ni har för svenskarna. Socialdemokrati har inte med något annat att göra, än att konfiskera folkets skattepengar, för att dela ut till alla utom dem som betalat.

”Våldtäkterna och gängvåldtäkterna ökar lavinartat. Flera poliser i min närhet sitter och gråter för att ni förvandlat vårt samhälle till ett rent helvete att leva i.”

I skydd av solidaritetsretoriken monterar ni ner hela landet för att ösa våra pengar på MENA-folk som kommer hit och får kunglig status. Inga kontroller om asylskäl, inga ålderskontroller, inga hälsokontroller, inga bakgrundskontroller överhuvudtaget om vilka som kommer hit. ”Alla skall med”.

  • Ni beordrade mörkläggning av all kriminalitet som begås av MENA-folk genom att koda dessa händelser.
  • Ni verkar inte förstå folks vrede över er totalt hänsynslösa övergreppspolitik. Den trygghet svenska folket efterlyser nonchalerar ni fullständigt. Ett bevis på detta är att ni gett fria händer till rikspolischef Dan Eliasson att få förstöra en hel polisorganisation. Endast för att tillsätta övervakande socialdemokrater i ledande ställningar som saknar kompetens.
  • Ni tog bort den kommunala självbestämmanderätten och införde TVÅNGSÅTGÄRDER. Vet ni vad detta kallas? Diktatur i sin renaste form.
  • Ni har sparkat undan benen på svenska folket och tagit ifrån dem allt de strävar och strävat efter. Att bygga upp ett liv med sina barn i trygga miljöer. Att kunna skicka sina barn till en skola utan att de dagarna i ända får höra att de är ”horor” och att deras ”morsor skall knullas”. Det är vardagsspråket på våra skolor idag. Hot, könsord och svordomar, förföljelse m.m.
  • Att kunna få komma till en läkare när man blir sjuk utan att veta om det finns några tider. Att få komma till en läkare som är utbildad och kan svenska språket.
  • Tryggheten i det här landet existerar inte längre. Våra flickor kan inte gå ut ensamma, klä sig som de vill och de utsätts för en fruktansvärd rasism från MENA-folket. En rasism som är långt hotfullare än den ni målar upp dagligen där svenskarna hängs ut som förövare.
  • Våldtäkterna och gängvåldtäkterna ökar lavinartat. Flera poliser i min närhet sitter och gråter för att ni förvandlat vårt samhälle till ett rent helvete att leva i.
  • Ni har mycket blod på era händer. Mycket, mycket blod. Rättsstaten är en spillra idag med lagar som är så urvattnade att det är ett himmelrike att vara kriminell i Sverige. Det gynnar i första hand ert MENA-folk.

Det finns hundratusentals bostadslösa svenska ungdomar som inget hellre vill än att få en egen bostad. Ni bygger, visst, men våra ungdomar har inte råd att betala nyproduktionshyror. Lägenheterna är i första hand avsedda för MENA-folk som får hyrorna betalda av skattebetalarna. Kommunerna köper villor och bostadsrätter till migranterna. Förstår ni att det kokar av vrede i landet? Folk är fly förbannade och vet inte hur man hanterar denna ilska. Det finns hundratusentals svenskar (förutom ungdomar) som inte har en egen bostad. De åker längst bak i kön när MENA-folket skall in först. Inte sällan har de barnkullar som är tre-fyra gånger större än svenskarnas. Vi har fått in sjukdomar i landet som tidigare varit utrotade här. MRSA, TBC, Hepatit A, B och C och andra sjukdomar.

”Inga kontroller om asylskäl, inga ålderskontroller, inga hälsokontroller, inga bakgrundskontroller överhuvudtaget om vilka som kommer hit. ‘Alla skall med’…”

Hur tänker ni? Svenska folket skall inte få yttra sig kritiskt om er övergreppspolitik. Värdegrundsretoriken är till för att strypa yttrandefriheten. Kränkhetshysterin likaså. Här finns ytterligare pengar att hämta in för MENA-folket. Skadestånden flödar när dessa känner sig kränkta.

En bibliotekarie blev i veckan varnad på sitt arbete för att han tyckte det skulle vara bra om en afghansk pojke lärde sig svenska. Hans uttalande ansågs vara så kränkande att han riskerar att förlora sitt arbete. Vårdpersonal och blåljuspersonal går på knäna på grund av en totalt orimlig arbetssituation. Det bekommer inte socialdemokraterna. Vårdpersonalen ser sig som tjänstehjon för MENA-folket. De kräver, kräver och kräver. Tolkbehovet gör att väntetiderna växer och många andra får avstå vård. Flera personer har under bara sista året avlidit i vårdköerna.

Många som arbetar på asylboenden vittnar om ett helvete de inte trodde fanns. Även de känner sig som tjänstehjon. MENA-folket kräver städning, matlagning, service etc till bristningsgränsen. Om de är missnöjda sätter de sig och skiter på golvet och många vittnar om bajsattacker. I alla utanförskapsområden växer sig parallellsamhället sig allt starkare. Självutnämnda shariapoliser dikterar villkoren även för de svenskar som befinner sig där. Det kommer aldrig att bli ordning på detta. Är du stolt Stefan Löfven?

”Våra skattepengar går oavkortat till kriminalitetens skyhöga kostnader, bidrag i överflöd till det icke anställningsbara MENA-folket, sjuk- och tandvårdkostnader, bostadskostnader mm mm. Och ni har mage att kalla svenska folket för rasister.”

Våra skattepengar går oavkortat till kriminalitetens skyhöga kostnader, bidrag i överflöd till det icke anställningsbara MENA-folket, sjuk- och tandvårdkostnader, bostadskostnader mm mm. Och ni har mage att kalla svenska folket för rasister. Pensionärerna lever på svältgränsen. Tillsammans med de svagaste, sjuka och arbetslösa betalar de högsta skatterna. Kallar ni det solidaritet? Är det solidaritet när sjuka tvingas upp ur sängen för att arbeta trots läkarintyg om motsatsen? Är det solidaritet att avskaffa assistansersättningen till våra behövande? Sveriges dyraste rättegång genom tiderna, assistanshärvan i Södertälje, dränerade budgeten totalt. Bedrägeriet har kostat svenska skattebetalare enorma summor. Våra sjuka barn får betala. Känner du ingen skam Stefan Löfven?

Allt för att pengarna skall flyttas över till migranternas behov. Detta är på gränsen till folkmord. Ni har missbrukat makten så till den grad att det saknar motstycke i världshistorien. Många känner till Agenda 2030. Du, Stefan Löfven, har ju lovat att köpa toaletter till alla behövande. Du delar ju gärna ut våra pengar när du är ute och gästar andra länder. Vem är du solidarisk mot? Inte svenskarna i alla fall.

Globaliseringsagendan med alla märkliga överenskommelser inom bland annat FN är något du, Stefan Löfven, lägger högsta prioritet på. Så mycket att du samtidigt går fram som en flismaskin i ditt eget land. Detta är ren och skär kommunism. Hur kommer det sig att ett så rikt land som Saudiarabien inte lägger två fingrar i kors för att hjälpa ”flyktingarna”? Eller betalar de socialdemokraterna för ett snabbt folkutbyte här? Lägg alla papper på bordet!

Det var sagt att tusentals afghanska ensamkommande ”barn” skulle utvisas. Många slog vad om att det inte skulle genomföras. Vad hände? Nu skall dessa ”barn” stanna kvar och gå gymnasiet. Flertalet av dessa ”barn” har aldrig ens varit i Afghanistan. De är födda i bland annat Iran av afghanska föräldrar. Och flertalet är över 18 år. Hur har ni tänkt där? Låta svensken betala för ytterligare förljugen migrationspolitik?

”Svenska folket går mot sin egen undergång och du vill införa censur av kritik mot dig själv. Du undrar varför det finns en groende rasism? Kritiken mot detta samhällsövergrepp har i huvudsak riktats mot Reinfeldt till en början. Kritiken riktas nu i huvudsak mot din regering Stefan Löfven. Det är din politik, Stefan Löfven, som sett till att Sverige befinner sig i total upplösning. Som splittrat landet. Som ställt grupper mot varandra. Som odlat ett hat man inte trodde existerade.”

De som verkligen behöver hjälp finns inte i Sverige, Stefan Löfven. Flertalet av dem som kommit hit kidnappade situationen för att Sveriges regering stjäl skattebetalarnas pengar för att ge till alla ankommande. De vet om det. Det är det hetaste samtalsämnet i dessa länder. De har färdiga manus när de kommer. På Migrationsverket är det bara att passera gå. Det finns så många gömda pass i Sverige så man kan fylla hela förråd. De har själva berättat. Många har flera identiteter och olika pass. Gissa om de lever gott. Svenskarna betalar.

Ni politiker möjliggjorde, för nästintill alla ankommande att få stanna, genom sjukt generösa arvoden till dem som främjande asylprocessen. Migrationsverket har betalat osannolika summor för boenden till asylanterna. En svensk utan tak över huvudet kan bara drömma om detta. Svenskarna betalar. Dessa boendearvoden har genererat många nya miljonärer i Sverige. Gode män har fått arvoden som liknar chefsbonusar i det privata näringslivet. Svenskarna betalar. Man erbjuder folk tiotusentals kronor i månaden om de låter ensamkommande ”barn” få bo där. Svenskarna betalar. Asyljurister mjölkar ur staten oerhörda summor på alla överklaganden som de hanterar. Svenskarna betalar.

Svenska folket går mot sin egen undergång och du vill införa censur av kritik mot dig själv. Du undrar varför det finns en groende rasism? Kritiken mot detta samhällsövergrepp har i huvudsak riktats mot Reinfeldt till en början. Kritiken riktas nu i huvudsak mot din regering, Stefan Löfven. Det är din politik, Stefan Löfven, som sett till att Sverige befinner sig i total upplösning. Som splittrat landet. Som ställt grupper mot varandra. Som odlat ett hat man inte trodde existerade.

”Vi är miljoner som är vansinniga och fly förbannade över ert folkförakt och ert maktmissbruk. Media dödar sig själva med den hjärntvätt, propagandaspridning och förljugenhet som är deras signum idag.”

Det är den rödgröna politiken som spottar svenska folket rakt i ansiktet och anklagar det svenska folket för att vara rasister, nazister och fascister. Allt för att skrämma, hota och tysta kritiker. Socialdemokratin kommer inte att ha något regeringsunderlag i framtiden om ni inte importerar röstboskap? Är det huvudanledningen till folkutbytet?

Vi är miljoner som är vansinniga och fly förbannade över ert folkförakt och ert maktmissbruk. Media dödar sig själva med den hjärntvätt, propagandaspridning och förljugenhet som är deras signum idag. De flesta vet vad det handlar om och det föder bara ännu mer vrede. Det är bra att ni visar ert förakt så öppet som ni gör mot svenska folket. Ni kommer inte att sitta vid makten på många, många år. Det kan vi med säkerhet konstatera.

/Inger Strand
(Texten har tidigare publicerats på Facebook)

Är Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt landsförrädare?