banner_arets_hjalte

Rösta på Årets Hjälte 2016

Vem är den riktiga hjälten 2016? Du bestämmer. Här är 10 kandidater som Politikfakta anser är de riktiga hjältarna. Omröstningen avslutas den 31 december. Rösta längst ner på sidan…

1. Per-Axel Janzon

per_axel_Janzon

Per-Axel hade arbetat som reporter på Utbildningsradion (UR) i nio år när han kom på idén att göra ett kritiskt reportage om UR:s egen normkritik. Idén föll naturligtvis inte i god jord. Hela historien ledde till att Per-Axel fick sparken från Utbildningsradion – men han lyckades med detta avslöja att den präktiga normkritiska kejsaren på public service är spritt språngande naken.

Källa: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6521602

2. Mikaela Kellner

mikaela_kellner

Mikaela och en väninna låg och solbadade när en ficktjuv – som utgav sig för att vara tidningsförsäljare – försökte stjäla väninnans mobiltelefon. Vad tjuven inte räknat med var att de båda tjejerna är poliser och att Mikaela dessutom är elitidrottare som medverkat i TV4:s Gladiatorerna. Ingripandet blev en världsnyhet.

Källa: http://www.washingtontimes.com/news/2016/jul/29/mikaela-kellner-bikini-clad-swedish-cop-busts-pick/

3. Tino Sanandaji

tino_sanandaji

”Hur känner man igen en främlingsfientlig? Det är nån som varnade i tid för risken med migrationspolitiken innan regeringen insåg samma sak”, skrev Ivar Arpi på Twitter. Tino Sanandaji passar perfekt in i denna beskrivning. Han har med fakta, statistik och envishet fått de flesta att förstå att massinvandringen aldrig någonsin kommer att bli lönsam.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=uzaQYCicoRg

4. Mads Mikkelsen

mads_feminism

Mads som, till vänsterfeministernas förvåning, inte alls var intresserad av att låta sig beblandas med deras sk. A-märkning – som ska säkerställa ”jämställdhet och mångfald” inom film. ”Om det här handlar om en svensk feministisk grej är jag inte intresserad”, sa Mads och vände på klacken.

Källa: http://www.svt.se/kultur/film/svensk-film-bast-pa-jamstalldhet

5. Permobilmannen

permobilmannen

Mannen i permobil som körde på en av de mest kaxiga maskerade huliganerna i Rinkeby – som attackerade ett TV-team från 60 Minutes – som skulle göra ett reportage om våldet i den världsberömda no-go-zonen.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=15HE_UhuFE4

6. Hanif Bali

hanif_bali

Hanif är en av de få politisk inkorrekta moderaterna som finns kvar i Sverige idag. Partiledningen tillåter honom fortfarande twittra men hans chanser att göra politiskt karriär är nog mycket begränsad – inom Moderaterna.

Källa: https://twitter.com/hanifbali

7. Ursula von der Leyen

ursula-von-der-leyen

Angela Merkels försvarsminister Ursula von der Leyen som vägrade att sätta på sig muslimsk kvinnodräkt vid ett officiellt besök i Saudiarabien. Där har svenska politiker mycket att lära.

Källa: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4032302/Female-German-minister-REFUSES-wear-hijab-visit-Saudi-Arabia-days-Angela-Merkel-calls-burka-ban.html

8. Milo Yiannopoulos

milo_feminism_is_cancer

Milo, som med humor, logik och väloljat munläder, kan pulvrisera islam, politiskt korrekthet, Black Lives Matter och hela den vänstervridna feministvärlden.

Källa: https://www.youtube.com/watch?v=M3ij1-VB9YA

9. Rebecca Weidmo Uvell

uvell

Ständigt grävande, ständigt på hugget, ständigt intressant. Rebecca är en nagel i ögat på regeringen Löfven, PK-elit och det myglande vänsteretablissemanget.

Källa: http://www.uvell.se

10. Kjell Albin Abrahamson (1945-2016)

kjell-albin

Kjell Albin kämpade hela sitt liv med att upplysa allmänheten om kommunismens fullkomliga ondska. I en av hans sista intervjuer sa han ”Att det finns folk som fortfarande kallar sig kommunister är obegripligt. Alla borde vara antikommunister”

Källa: http://www.svt.se/min-sanning/kjell-albin-abrahamson-alla-borde-vara-anti-kommunister

Bonus-kandidat: Alice Teodorescu

alice

En av Sveriges skarpaste krönikörer och debattörer – som kan plocka ner de flesta vänsterdrömmare på jorden.

Vem är Årets Hjälte 2016?