Rösta på Årets Skurk 2016

banner_arets_skurk

Alla hjältar behöver en skurk. Och vilka är inte bättre på att vara skurkar än den privilegierade och arroganta pk-eliten? I år duggade de tätt av kandidater och det är nästan helt omöjligt att välja bland dem. De är ju värdiga vinnare allihop! Priset skulle också kunna kallas Årets Desinformatör. Så vem är Årets Skurk? Du bestämmer! Rösta längst ner på sidan. Omröstningen avslutas den 31 december.

1. Stefan Löfven

stefan_lofven_arets_skurk

Sveriges genom tiderna sämsta statsminister. Ytterst ansvarig för flyktingkaoset, urholkningen av välfärden och den ökade otryggheten i Sverige. Har förvandlat svensken till en tredje klassens medborgare. Ställer grupper mot grupper. Anklagar ständigt andra för det han själv är skyldig till. Utlyste nyval men tog tillbaka det när han myglat ihop den antidemokratiska Decemberöverenskommelsen med den sk. oppositionen. Lovar bort 20 skattemiljarder till FN-toaletter, vräker miljarder på flyktingar och sponsrar den islamistiska terrordiktaturen Palestina både med undanflykter, existensberättigande och skattemiljarder. Tror fortfarande att massinvandringen blir en förtjänst för samhället ”lite längre fram”. Stefan Löfven har även låtit meddela att han inte tänker avgå självmant som statsminister – även om Alliansen (eller någon annan konstellation) skulle bli större än de rödgröna vid nästa riksdagsval.

2. Henrik Schyffert

henrik_schyffert_arets_skurk

PK-elitens berömda pizzaekonom som ständigt lyckas sänka sin egen lägstanivå. Hans så kallade humor och retorik är så dålig att de endast överträffas av hans icke existerande matematikkunskaper. Bor ett stenkast från Malena Ernman och Fredrik Wikingsson. Fick nyligen en ny granne i form av den förre statsministern Fredrik Reinfeldt. Sektvarning utfärdad. Har använt pizza som symbol för hur lite han tror flyktingkrisen kostar svenska skattebetalare. Har sedan mage att anklaga andra för att vara populister.

3. Filip & Fredrik (Filip Hammar och Fredrik Wikingsson)

filip_fredrik_arets_skurk

Det överexponerade rödgröna radarparet som likt de flesta ”massinvandringssupportrar” lever i en skyddad verkstad i Stockholms innerstad. Har använt en smörgåstårta som symbol för hur Sverige kan ta emot fler flyktingar. Har sedan mage att anklaga andra för att vara populister.

4. Jonas Gardell

jonas_gardell_skurk

Kristen socialdemokrat som gärna odlar den officiella bilden av sig själv som en rättskaffens man – men som i verkligheten är en argbigga – som ser till sina egna intressen först. Lyckades stoppa utbyggnaden av ett sjukhus för att det skulle skymma hans utsikt över Kungliga Djurgården. Har använt ett kalhygge som argument för att Sverige kan ta emot fler flyktingar. Har sedan mage att anklaga andra för att vara populister.

5. Fredrik Virtanen

fredrik_virtanen_arets_skurk

Pompös rödvinsvänster som skriver krönikor i Aftonbladet och är därför naturligtvis även programledare i Sveriges Radio. Har använt rödvin som symbol för hur lite flyktingkrisen kostar svenska skattebetalare. Har sedan mage att anklaga andra för att vara populister.

6. Malena Ernman

malena_ernman_arets_skurk

Faktaresistent flyktingaktivist som tar varje tillfälle i akt att försöka samla skenheliga godhetspoäng. Anser att Sverige borde ta emot ännu fler flyktingar eftersom det finns 50 miljoner människor på flykt i världen. Frågan är bara var Malenas gräns går? Är det vid 5 miljoner? 10 miljoner? Eller varför inte ta alla 50 miljoner? Eftersom Malena Ernman är ekonomisk analfabet så förstår hon inte hur många det är eller vad det skulle innebära för Sveriges skattebetalare. Hon förstå inte heller att svenska folket då skulle bli en minoritet i sitt eget land. Hon anser att id-kontroller vid Sveriges gräns är dåligt – men att id-kontroller vid hennes nyårsevenemang var bra och fick henne att känna sig trygg. Är det politiskt korrekta hyckleriets okrönta drottning.

7. Anders Lindberg

anders_lindberg_arets_skurk

Hatmejlaren på Sveavägen 68 som fick gå till socialdemokratiska Aftonbladet – där han fortsatte i samma gamla uppkörda hjulspår. En av mediasveriges mest faktaresistenta näthatare – som tycks leva i ständig förnekelse över vad han själv tycker, tänker och skriver. Bokstavstrogen fundamentalistisk sosse som gärna anklagar andra för vad han själv är skyldig till.

8. Åsa Romson

asa_romson_arets_skurk

Miljöfeministen som fick kicken efter att hon avslöjat alltför mycket av Miljöpartiets partikultur med uttalanden som: 9/11 var en olycka, Medelhavet är det nya Auschwitz, vita, heterosexuella män är inte människor, alla som åker tunnelbana är svenskar etc. Det blev inte bättre av att hon sedan försökte skönmåla sina åsikter – med giftgrön blyfärg.

9. Dagens Nyheter (Peter Wolodarski)

peter_wolodarski_skurk

Den regimtrogna morgontidningen som ohämmat spridit myter, rykten, falska nyheter, lögner och desinformation om invandringens förträfflighet – ända tills regeringen Löfven gjorde en kovändning. Då gjorde även Dagens Nyheter det och började istället peka finger åt alla andra. Här ett axplock från Dagens Nyheters desinformationsspridning: ”Invandringens vinst: 900 miljarder”, ”Nästan alla vinner på invandringen” och ”Många svenskar välkomnar invandringen”. Peter Wolodarskis DN tvingade Sara Skyttedal (KD) att dra dem inför rätta (och riskerade rättegångskostnader på över en halv miljon kronor och personlig konkurs) för att de stulit fotografier av henne och vägrade betala för dem.

10. Sveriges Unga Muslimer (Rashid Musa)

rashid_musa_skurk

En lättkränkt muslim som anser att all kritik mot islam är islamofobi. Själv föraktar han vita och uppskattar endast vita människor när de gör sig själva illa. Musa försvarar, bagatelliserar och förminska problematiken med IS-terrorister som vill återvända till Sverige. Jobbar ständigt med att försvåra terrorbekämpning genom att dra igenom hela offerkortleken med xeno-, afro- och islamofobi. Anordnar tillsammans med SSU föreläsningar – enbart för icke-vita.

11. Åhléns (Lina Söderqvist)

lina_soderqvist_arets_skurk

Butikskedjan som medvetet och cyniskt utnyttjade ett barn för att få till en snackis och gratisreklam. Spelade sedan dumma och puttade fram den socialistiske pr-konsulten Paul Ronge i tv-rutan – för att de själva inte klarade att föra sin egen talan. Säger att de inte vill vara exkluderande men har det senaste året rensat ut all form av svenskhet, norm och tradition i sin reklam.  Åhléns har även hotat med att göra om sina pojk- och flickavdelningar i butikerna till en enda stor hen-avdelning.

12. Alex Schulman

alex_schulman_arets_skurk

Socialdemokraten som byggt hela sin karriär på hat, kränkningar och förolämpningar men som själv är en av landets mest lättkränkta och intoleranta personer. Anser att den politiska kommentatorn Marcus Oscarsson är ”Sveriges farligaste man” för att han vill stoppa islamism och skydda EU:s gränser.

13. Karin ”Kakan” Hermansson

kakan_hermansson_skurk

Den våldsbejakande vänsterfeministen, mans-, norm- och polishaterskan som fortfarande får okritisk exponering och välsignelse av Sveriges public service – trots att både reklamkampanjer och invigningar ställs in pga hennes uppenbarelse.

14. Mehmet Kaplan

mehmet_kaplan_arets_skurk

Sveriges genom tiderna minst produktiva bostadsminister som hellre knöt islamistiska kontakter än ägnade sig åt bostadspolitik. Har likt partikollegan Gustav Fridolin (MP) ett förflutet i Charta 2008 – som aktivt saboterar Säpos arbete mot terrorism.

15. Gustav Fridolin

gustaf_fridolin_arets_skurk

Pojken som skulle fixa skolan på 100 dagar och misslyckades totalt. Räddades istället av den förra regeringens skolreformer. Stod fullhjärtat bakom och försvarade islamisten Mehmet Kaplan även efter hans avgång. Fridolin har, likt Mehmet Kaplan, ett förflutet inom Charta 2008 som aktivt arbetar MOT terroristbekämpning. Fridolin borde alltså finnas med på Säpos terroristövervakningslista – inte i en svensk regering.

16. Fredrik Reinfeldt

fredrik_reinfeldt_arets_skurk

Den förre statsministern vars uttalanden blir alltmer verklighetsfrämmande vilket naturligtvis också resulterat i ett programledarjobb på SVT. En sammanfattning av hans uttalanden kan lyda som följer: Det är bra för Sverige när julgranen brinner! Så öppna era hjärtan, barbarer! Ty Sverige tillhör invandrarna. Har använt en julgran som symbol för att Sverige kan ta emot fler flyktingar. Har sedan mage att anklaga andra för att vara populister.

17. Margot Wallström

margot_wallstrom_arets_skurk

Har dekorerats med en militär ”hedersmedalj” av den islamistiska terrordiktaturen Palestina. Var den drivande kraften att erkänna Palestina som stat och att fördubbla deras miljardbistånd. Förminskar och ignorerar slentrianmässigt hundratals palestinska terrorattacker mot Israel – och beskyller istället Israel för ”övervåld” och ”utomrättsligt dödande” av terrorister. Margot Wallström är den ende utrikesministern inom EU som inte är välkommen i Israel.

18. Dan Eliasson

dan_eliasson_arets_skurk

Om det är någon som kan förkroppsliga de tre aporna ”inte se, inte höra, inte säga” så är det den socialdemokratiske rikspolischefen Dan Eliasson. Denne regimtrogne odugling har sedan tidigare vandaliserat myndigheter som Försäkringskassan och Migrationsverket med sin närvaro.

19. Henrik Arnstad

henrik_arnstad_arets_skurk

Före detta rådgivare till Stefan Löfven (som helhjärtat tog till sig Arnstads teorier). Arnstad fick uppdraget trots att adevakt utbildning och trovärdighet lyste med sin frånvaro. Kommer troligtvis bara bli ihågkommen för sin notoriska besatthet att se fascister, nazister och rasister bakom varenda lingonbuske. Att han fått en egen meme säger allt om denne Henrik Arnstad: ”You went full Arnstad. Never go full Arnstad”.

20. Sveriges Public Service (Jan Helin)

jan_helin_public_service_arets_skurk

Detta vänstervanställda mediamonster som fortfarande skamlöst kallar sig oberoende och åsiktsneutralt – trots att de enbart rekryterar, producerar och exponerar vänsterskribenter, socialistiska pk-komiker, våldsbejakande vänsterfeminister, kommunister, rasifierade judehatare och normkritiska genusfanatiker. Rekryterade socialdemokratiska Aftonbladets chefredaktör Jan Helin till programdirektör. Jan tycker det är problematiskt med att folk lever i ”filterbubblor” eftersom de då inte tittar på SVT. Jan har ännu inte förstått att Sveriges public service är Sveriges största filterbubbla.

21. Migrationsverket (Anders Danielsson)

anders_danielsson_arets_skurk

Myndigheten som har sin egna flyktingvänliga agenda som senast avslöjats med att pumpa ut så många permanenta uppehållstillstånd (PUT) som möjligt – innan den nya asyllagen skulle träda i kraft. Migrationsverket ogillade den nya lagen så starkt att de struntade i att ta ut semester och att göra noggranna bakgrundskontroller. Anders Danielsson, som var generaldirektör under den tiden, lämnade snabbt sin post några månader senare med full ansvarsbefrielse och blev generalsekreterare på Röda Korset. Från Röda Korsets gick då Anna Carlstedt och blev samordnare mot våldsbejakande extremism – helt utan erfarenhet inom området. Det är uppenbart att fienden är mitt ibland oss.

22. Stiftelsen Expo (Alexander Bengtsson)

expo_alexander_bengtsson_arets_skurk

Den ”antirasistiska” vänsterorganisationen som grundades av kommunister, rasister och vithetshatare. Sponsrades av den ökände George Soros för att utbilda aktivister i att påverka riksdagsvalet 2014. Samarbetar med Researchgruppen som med olagliga metoder bygger hela sin verksamhet på att hänga ut och förstöra människors liv. Expo anser inte att vänsterextremism ens är värt att granska. Anlitas därför flitigt av Sveriges public service, TT och Aftonbladet.

23. Malmö kommun (Katrin Stjernfeldt Jammeh)

malmo_katrin_stjernfeldt_jammeh_arets_skurk

Sveriges mest bidragsberoende kommun som utan fem bidragsmiljarder varje år skulle haverera snabbare än regalskeppet Vasa. Är Sveriges motsvarighet till Mogadishu och Bagdad. Försöker trots detta hålla en hög svansföring när de gödslar med andras skattepengar på allt och alla utom dem som arbetar och betalar skatt. Uppvisar fullkomlig flathet inför grov kriminalitet, omvänd rasism och en alarmerande islamisering. Är ett strålande exempel på att massinvandringen aldrig blir en förtjänst för samhället ”lite längre fram”. Har gång på gång överbevisat att mångkultur, socialdemokrati, offer- och bidragsmentalitet är en katastrofalt självdestruktiv Molotovcocktail.

24. Anne Ramberg

anne_ramberg_arets_skurk

Advokatsamfundets överklassocialist som lever gott på flyktingkrisen. Anser att Sveriges pensionärer har det för bra och bör därför göra avkall på sin välfärd – i humanismen och invandringens namn. Själv avhumaniserar hon alla som inte delar hennes åsikter.

Vem är Årets Skurk 2016?