Är så jävla trött på orättvisor i detta samhället. Jag finner inga ord längre. Min fråga är: VAD HÅLLER NI PÅ MED? Vems agenda springer ni efter? Det är svenska folket som har valt er och betalar era skyhöga löner men vad får vi tillbaka?

Annonsera på Politikfakta

Kvinnor och tjejer går inte trygga, blir våldtagna och överfallna. Våldtäktsmän får inga straff som avskräcker och lär en gång för alla vad som gäller – istället sänks straffen i fall efter fall. Vad är respekten till dessa våldsoffer? Hur kan ni utan att skämmas finna er i dessa låga straff vi har i Sverige, som dessutom sjunker när ålder på immigranterna ändras? Varför ställs inga krav? Varför talar man inte om klart och tydligt vad som gäller här i Sverige? Att kvinnan inte har ett värde i deras kultur är en sak men att ni svenska politiker försvarar det genom att inte stå upp för kvinnan gör er till medskyldiga. Ni skyddar gärningsmännen och inte offret. Först frias de eller så sänks straffen genom att minska åldern – som dessutom inte är strykt med några dokument. Sedan betalar man skadestånd på flera hundra tusen. Vad får kvinnan för att t ex åtta personer våldtog henne? Eller den handikappade kvinnan från Gotland? Fallen läggs ner.

”Att kvinnan inte har ett värde i deras kultur är en sak men att ni svenska politiker försvarar det genom att inte stå upp för kvinnan gör er till medskyldiga.”

Hur kommer det sig att man betalar ut hundratals miljoner till organisationer och företag som tar emot dessa immigranter utan att hålla koll vilka summor de gör i vinst, pengar som svenska folket får bidra med via skatter slängs bort. Hur kommer det sig att dagligen avgår resor till Somalia och Irak med människor som har fått asyl i Sverige? Dessa resor har ökat lavinartat. Enligt säkra uppgifter från både Arlanda och Malmö-Sturup är det idag charterresor dagligen från Arlanda-Somalia och från Malmö-Sturup-Bagdad, Irak. Samma procedur med kontroll av dessa asylsökande görs idag utan någon åtgärd. Det är otroligt svagt att regeringen inte åtgärdar detta och låter återkalla dessa utfärdade asyltillstånd som t ex där asylsökande helt klart lämnat oriktiga uppgifter vid sin asylansökning.

Samtidigt…

Pensionärer får allt sämre, sjuka får ligga i fyra dygn jämte sin döda partner, gamla vräks ut på gatan då dem inte har råd att betala hyran (vet många som bara får ut 5 900 kr i månaden – där hyran och räkningar ska betalas och många har inte råd med mat), assistansen för handikappade och sjuka dras in. Många allvarligt sjuka blir av med sin sjukpenning för att den är begränsad till viss antal dagar. Kan de hjälpa att de är sjuka? Gifta par tvingas skilja sig för att få hjälp medan man accepterar barngifte bland migranterna? Försvarar vi inte försvarslösa barns rättigheter längre? BB-avdelningar läggs ner. I minusgrader får en kvinna föda barn i bilen. Allt det här är bara den senaste veckans nyheter. Det dras in överallt för att bekosta allt det som skapar ännu mer problem. Ingen går trygg längre, varken barn i skolan eller bortglömda pensionärer på äldreboendet.

”Om vi är demokratiskt land, vilket ni påstår, varför får vi inte prata om sanningen och stå för den utan att kallas för rasister, extremister eller SD-anhängare???”

Kriminaliteten ökar kraftigt, bilbränder, skjutningar, mord. STRAFFEN måste skärpas! Nolltolerans införas. Väljer du den kriminella världen så ska du straffas för dina brott. Och poliskåren i Sverige har 10 000 mindre poliser i genomsnitt jämför med andra EU-länder. Då talar jag medeltal. Många ligger på 25 000 fler poliser. Oacceptabelt när man ser vad som sker.

Om vi är demokratiskt land, vilket ni påstår, varför får vi inte prata om sanningen och stå för den utan att kallas för rasister, extremister eller SD-anhängare??? Man behöver inte tillhöra något av det för att se hur orättvist vi är behandlade. Man är inte rasist för att man inte accepterar våldtäkter, skjutningar, mord, bränder oavsett vem som utför det så är det fel och man måste lyfta problemen och inte sätta munkavel på poliser, Migrationsverket eller andra organ.

Att skolan i Sverige har bland de lägsta resultat i världen vet vi redan och nu kommer kvalitén sjunka ännu mer. Till exempel så läser årskurs 9 i Sverige på en matematiknivå som man läser i årskurs 5-6 i öststatsländer. Är det detta vi ska ge till våra barn och barnbarn? Vilken bild och position kommer vi få i världen i framtiden må tro?

”Jag har anpassat mig, lärt mig språket och ser mig som svensk. Jag älskar nationalsången och svenska flaggan på skolgården. Så förstör inte kulturarvet för våra barns framtid.”

Det får vara nog på orättvisor och lögner. Nog med daltande med kriminella. Era löner finansieras av svenska skattebetalare då ska ni jobba för folket – inte mot dem.

Jag är själv av utländsk härkomst och jobbat hela mitt liv. Jag har haft tre anställningar samtidigt för att få ekonomin att gå runt som småbarnsförälder. Jag har anpassat mig, lärt mig språket och ser mig som svensk. Jag älskar nationalsången och svenska flaggan på skolgården. Så förstör inte kulturarvet för våra barns framtid.

Att erkänna sina misstag är att respektera sig själv men ni vägrar. Ni respekterar varken er själva eller dem som har röstat på er och betalar era löner via skatter. Kritik tål ni inte, utan vänder det till lögner och gör bort er ännu mer. Bara ett exempel är Trumps tal om att ”se vad som hände i Sverige igår”. Se istället vad som händer i Sverige i närliggande dåtid – sådana händelser kan vi läsa om dagligen. Men istället för att ta kritiken och verkligen öppna ögonen – att nu reagerar även världen på vad som händer i Sverige och agera på rätt sätt – då fortsätter ni att blunda och blåneka. Problemen blir varken mindre eller försvinner då. Kan vi sluta att mörka sanningen?

Börja med att göra rätt för era löner! Ni är anställda av folket så sluta missköta ert jobb! För det så det fungerar, alla får sparken om man missköter sig och det gäller även er! Så börja jobba för Sveriges trygga och rättvisa framtid – eller avgå direkt.

Maria Magdalena
Krönikan har tidigare publicerats på Facebook

Bryr du dig om någon kallar dig rasist?

Annonsera på Politikfakta