Nej, Malena – vi är inte rädda. Vi är förbannade och jävligt trötta på att vi har den mest tafatta och inkompetenta regeringen i Sveriges historia.

Sundsvalls tidning har skänkt utrymme till den uppmärksamhetskrävande Malena Ernman för att sprida vänsterextrema Expos nya påhitt om att alla som vägrade stå och lyssna när Sarah Dawn Finer ylade på Sergels torg – är rädda, arga på folk som kramar poliser och besvikna för att det inte blev ett hatiskt upplopp efter terrordådet i Stockholm.

För det första så var en majoritet av dem som samlats på Sergels torg där av sympati för dem som mördats av den islamistiska terroristen och inte för att de delar PK-elitens faktaresistenta extremism. För det andra så blir ingen upprörd över att man kramar poliser – möjligtvis ”folk i orten”. För det tredje så argumenterar man inte med våld och upplopp – det gör vänstern och återigen ”folk i orten”.

Nej, Malena – vi är inte rädda. Vi är förbannade och jävligt trötta på att vi har den mest tafatta och inkompetenta regeringen i Sveriges historia.

Vi är förbannade och jävligt trötta på att det daltas med människor som inte har något här att göra – illegala invandrare som rör sig fritt i Sverige, som ägnar sig åt brottslighet och nu även islamistisk terrorism.

Vi är förbannade och jävligt trötta på att vårt rättssystem har ruttnat sönder fullständigt och uppvisar en räddhågsen tandlöshet mot den nya vågen av hänsynslös brutalitet och blodlust.

Vi är förbannade och jävligt trötta på att en partitrogen myndighetspamp kan missköta sitt jobb totalt utan några påföljder eller straff – för att sedan skamlöst kampanjarbeta för regeringen Löfven under pågående terrorutredning.

Vi är sist men inte minst förbannade och jävligt trötta på att samma gamla mossiga gäng överprivilegierade vänsterkändisar ständigt ges utrymme i press och media för att krysta ur sig regimtrogen propaganda, desinformation och emotionellt batikhäxeri…

PS. Det heter islamistisk terrorism, Malena – att kalla saker vid sina rätta namn är ju väldigt viktigt i vissa andra sammanhang – så varför inte prova detta? Även om du då kommer förlora några följare på Facebook och få lite färre hjärtan på Instagram…