Har du någon gång undrat varför S, V och MP vägrar att kalla en spade för en spade? Eller varför de står i tv och gör sig själva till åtlöje när de blint försvarar och urskuldar Sveriges farligaste och brottstätaste områden? Jo, det är enbart för att där bor de rödgröna väljarna. De rödgröna partierna har sina starkaste fästen i Sveriges samtliga ”särskilt utsatta områden”, eller no-go-zoner, som vi vanligt folk kallar dem. Därför vägrar de att kalla en spade för en spade, ett upplopp för ett upplopp, en kris för en kris och ett haveri för ett haveri.

I riksdagsvalet röstade till exempel 88,10 procent i Rinkeby på Socialdemokraterna, Vänsterpartiet eller Miljöpartiet. 92,97 procent i Södra Rosengård gjorde samma sak, även 84,28 procent i Fittja och 70,61 procent i Biskopsgården, och så vidare, och så vidare. När man går genom valresultatet från 2014 så visar det sig att i samtliga no-go-zoner i Sverige så röstar en kraftig majoritet på de rödgröna partierna – och framförallt på Socialdemokraterna.

nogozon_valresultat_utsatta

Så nästa gång du ser en politiker, debattör eller så kallad komiker stå i tv, pladdrandes med tom blick, om hur ”sprudlande av liv och energiskt” det är i våra ”fina” ghetton, så vet du varför. Att Sveriges samtliga no-go-zoner dessutom har en kraftig majoritet av människor med utländsk bakgrund – är en annan men relaterad historia…

Har S medvetet skapat ghetton för att stärka sin egen väljarbas?

Ladda ner ”Valresultat i no-go-zoner” som PDF 

Källor:
Val.se
Polisen.se